VAN / İPEKYOLU - Van Gölü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

5053513194 (Öğrenci İşleri)
Hacıbekir Mahallesi 10019. Sokak No 1/C İpekyolu / VAN
Vizyon
VİZYONUMUZ Ülkemizde Mesleki ve Teknik eğitim veren kurumlar içerisinde,misyonumuz doğrultusunda en üst düzeye ulaşmaktır. İstiyoruz ki... Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda,hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda,çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
MİSYONUMUZ Biz.. bütün öğrencilerin öğrenmelerini;onların bilgili,becerili,kendilerine güvenen,üretim gücüne sahip,girişimci kişiliği olan ve ön lisans düzeyinde ve müteakip safhalarda başarılı olabilecek bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. İnanıyoruz ki... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, İnanıyoruz ki... Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki... Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Yatakhane Koğuşu :69
Öğretim Şekli :Tam Gün
08:00 16:20
Hacıbekir ve Sürmeli dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
2,5 km